Meniu saptamana 12 – 16 Decembrie 2011

Luni:

–         Ciorba de fasole pastai

–         Tochitura moldoveneasca + Mamaliguta + Muraturi asortate

Marti:

–         Ciorba de perisoare

–         Piept de pui la tava + Cartofi rasi + Salata de varza

Miercuri:

–         Ciorba ardeleneasca de porc

–         Snitel parizian + Mazare sote

Joi:

–         Supa de pui cu taitei de casa

–         Pulpa de porc + Varza calita

Vineri:

–         Ciorba de galuste

–         Pulpe de pui la cuptor + Orez sarbesc + Salata de sfecla rosie

*Pretul unui meniu este de 12 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: