Meniu saptamana 21 – 25 Noiembrie 2011

Luni:

–         Ciorba de cartofi

–         Pulpa de porc + Mazare sote

Marti:

–         Ciorba casei

–         Snitel parizian + Cartofi rasi + Salata de varza

Miercuri:

–         Ciorba taraneasca de porc

–         Piept de pui la tava + Orez sarbesc + Salata de sfecla rosie

Joi:

–         Supa de pui cu galuste

–         Chiftelute marinate + Piure de cartofi

Vineri:

–         Ciorba de pui a la grec

–         Tocanita de cartofi cu carne de porc + Muraturi asortate

*Pretul unui meniu este de 12 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs.

One response to this post.

  1. Normally I do not read article on blogs, however I wish to say that this
    write-up very forced me to take a look at and do it! Your writing taste has been amazed me.
    Thanks, very nice post.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: