Meniu saptamana 14 – 18 Noiembrie 2011

Luni:

–         Ciorba de perisoare

–         Friptura de porc + Varza calita

Marti:

–         Ciorba de fasole boabe

–         Pulpe de pui la tava + Orez sarbesc + Salata de varza

Miercuri:

–         Ciorba de galuste

–         Fasole batuta cu carnaciori + Muraturi asortate

Joi:

–         Supa de pui cu taitei de casa

–         Pulpa de porc la cuptor + Piure de cartofi + Salata de sfecla rosie

Vineri:

–         Ciorba ardeleneasca de porc

–         Snitel parizian + Salata orientala

*Pretul unui meniu este de 12 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: