Meniu saptamana 10 – 14 Octombrie 2011

Luni:

–         Ciorba de perisoare

–         Pulpa de porc la cuptor + Orez sarbesc + Salata de varza

Marti:

–         Ciorba cu taitei lati

–         Friptura de pui + Ghiveci de legume

Miercuri:

–         Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

–         Papricas de pui cu galuste + Castraveti murati

Joi:

–         Supa de pui cu galuste

–         Snitel in ceapa + Piure de cartofi + Salata de rosii si castraveti

Vineri:

–         Ciorba ardeleneasca de porc

–         Snitel parizian + Spanac

*Pretul unui meniu este de 12 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: