Meniu saptamana 12 – 16 Septembrie 2011

Luni:

–         Ciorba de perisoare

–         Friptura de porc + Mazare sote

Marti:

–         Ciorba de fasole pastai

–         Chiftelute marinate + Piure de cartofi

Miercuri:

–         Ciorba ardeleneasca de porc

–         Snitel parizian + Cartofi frantuzesti

Joi:

–         Supa de pui cu galuste

–         Pulpe de pui la tava + Orez sarbesc + Salata de varza

Vineri:

–         Ciorba taraneasca de vacuta

–         Papricas de pui cu galuste + Castraveti murati

*Pretul unui meniu este de 12 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: