Meniu saptamana 20 – 24 Iunie 2011

Luni:

–         Ciorba de pui a la grec

–         Chiftelute + Mazare sote

Marti:

–         Ciorba de fasole boabe

–         Snitel pui + Salata orientala

Miercuri:

–         Ciorba taraneasca de vacuta

–         Pulpa de porc la cuptor + Orez sarbesc + Salata de varza

Joi:

–          Supa de pui cu galust

–          Snitel in ceapa + Piure de cartofi + Salata asortata

Vineri:

–         Ciorba de cartofi

–         Fasole batuta + Carnaciori la gratar + Castraveti murati

*Pretul unui meniu este de 12 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: