Meniu saptamana 16 – 20 Mai 2011

Luni:

–         Ciorba de perisoare

–         Gulas de porc cu galuste + Castraveti murati

 Marti:

–         Ciorba de fasole pastai

–         Aripioare picante + Cartofi taranesti + Salata de varza

Miercuri:

–         Ciorba de pui a la grec

–         Snitel parizian + Mazare sote

 Joi:

–   Supa de pui cu taitei de casa

–   Friptura de porc + Piure de cartofi + Salata de sfecla

 Vineri:

–         Ciorba taraneasca de porc

–         Musaca de cartofi + Salata de varza

*Pretul unui meniu este de 12 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: