Meniu saptamana 04 – 08 Aprilie 2011

Luni:

–         Ciorba ardeleneasca de porc

–         Gulas de porc cu cartofi + Castraveti murati

Marti:

–         Ciorba casei

–         Snitel parizian + Mazare sote

Miercuri:

–         Ciorba de fasole verde

–         Piept de pui la gratar + Cartofi la cuptor + Salata de varza

Meniu de post:

–         Ciorba de vasole verde

–         Legume la gratar + Cartofi la cuptor

Joi:

–   Supa de pui cu galuste

–   Pulpa de porc la tava + Piure de cartofi + Salata de sfecla rosie

Vineri:

–         Ciorba taraneasca de vacuta

–         Friptura de pui + Cartofi cu ceapa + Salata de varza

Meniu de post:

–         Ciorba de legume

–         Dovlecel umplut + Cartofi cu ceapa + Salata de varza

*Pretul unui meniu este de 10 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: