Meniu saptamana 28 Martie – 01 Aprilie 2011

Luni:

–         Ciorba de perisoare

–         Pulpa de porc la capac + Spanac

Marti:

–         Ciorba cu galuste

–         Snitel parizian + Salata de cartofi cu maioneza si tarhon

Miercuri:

–         Ciorba de cartofi

–         Iahnie de fasole + Carnaciori picanti + Castraveti murati

Meniu de post:

–         Ciorba de cartofi

–         Iahnie de fasole + Castraveti murati

Joi:

–   Supa de pui cu taitei de casa

–   Snitel in ceapa + Piure de cartofi + Salata de sfecla rosie

Vineri:

–         Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

–         Musaca de cartofi + Salata de varza

Meniu de post:

–         Ciorba de fasole boabe

–         Musaca de cartofi + Salata de varza

*Pretul unui meniu este de 10 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: