Meniu saptamana 14 – 18 Martie 2011

Luni:

–         Ciorba de pui a la grec

–         Pulpa de porc la tava + Mazare sote

Marti:

–         Ciorba de cartofi

–         Friptura de pui + Orez sarbesc + Salata de varza

Miercuri:

–         Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

–         Tocanita de cartofi cu carne de porc + Castraveti murati

Meniu de post:

–         Ciorba de fasole boabe

–         Tocanita de cartofi cu soia + Castraveti murati

Joi:

–   Supa de pui cu taitei de casa

–   Snitel in ceapa + Piure de cartofi + Salata de sfecla rosie

Vineri:

–         Ciorba taraneasca de vacuta

–         Pulpa de pui dezosata pane + Cartofi la cuptor + Salata de varza

Meniu de post:

–         Ciorba de legume

–         Dovlecel umplut + Cartofi la cuptor+ Salata de varza

*Pretul unui meniu este de 10 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: