Meniu saptamana 28 Februarie – 04 Martie 2011

Luni:

–         Ciorba de perisoare

–         Pulpa de porc la tava + Orez sarbesc  + Salata de varza

Marti:

–         Ciorba de galuste

–         Friptura de pui + Cartofi cu ceapa + Castraveti murati

Miercuri:

–         Ciorba taraneasca de porc

–         Piept de pui la gratar + Salata orientala

Joi:

–   Supa de pui cu taitei de casa

–   Snitel in ceapa + Piure de cartofi + Salata de sfecla rosie

Vineri:

–         Ciorba de vacuta cu samntana si tarhon

–         Spaghete bolognese

*Pretul unui meniu este de 10 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: