Meniu saptamana 21 – 25 Februarie 2011

Luni:

–         Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

–         Tocanita de cartofi cu carne de porc + Salata de varza

 

Marti:

–         Ciorba casei

–         Snitel parizian + Mazare sote

 

Miercuri:

–         Ciorba de cartofi

–         Pulpe de pui la tava + Orez sarbesc + Salata de sfecla rosie

Joi:

–   Supa de pui cu galuste

–   Friptura de porc + Varza calita

 

Vineri:

–         Ciorba de pui a la grec

–         Chiftelute marinate + Piure de cartofi

*Pretul unui meniu este de 10 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: