Meniu saptamana 17 – 21 Ianuarie 2011

Luni:

–         Ciorba ardeleneasca de porc

–         Piept de pui la gratar + Cartofi aurii + Salata de varza

 

Marti:

–         Ciorba de cartofi

–         Snitel parizian + Spanac

 

Miercuri:

–         Ciorba de galuste

–         Tocanita de cartofi cu carne de porc + Muraturi asortate

 

Joi:

–   Supa de pui cu taitei de casa

–   Friptura de porc + Piure de cartofi + Salata de sfecla rosie

 

Vineri:

–         Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

–         Musaca de cartofi + Salata de varza

*Pretul unui meniu este de 10 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: