Meniu saptamana 23 – 27 August 2010

Luni:

–         Ciorba de perisoare

–         Pulpe de pui la tava + Orez sarbesc + Salata de varza

Marti:

–         Ciorba de galuste

–         Musaca de cartofi + Salata asortata

Miercuri:

–         Ciorba casei

–         Snitel parizian + Legume asortate

Joi:

–         Supa de pui cu taitei de casa

–         Snitel in ceapa + Piure de cartofi + Castraveti murati

Vineri:

–         Ciorba de salata

–         Frigarui asortate + Cartofi cu ceapa + Salata de rosii si castraveti

*Pretul unui meniu este de 10 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs.

One response to this post.

  1. Posted by ratzusca on 25/08/2010 at 09:55

    Ciorba casei = ciorba de laste (taitei lati) cu ciolan afumat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: