Meniu saptamana 16 – 20 August 2010

Luni:

–         Ciorba de cartofi

–         Piept de pui la tava + Fasole verde sote

Marti:

–         Ciorba de fasole boabe

–         Cartofi frantuzesti + Salata de varza

Miercuri:

–         Ciorba de ardeleneasca de porc

–         Varza a la Cluj

Joi:

–         Supa de pui cu galuste

–         Friptura de porc + Piure de cartofi + Castraveti murati

Vineri:

–         Ciorba taraneasca de vacuta

–         Snitel parizian + Cartofi la cuptor + Salata asortata

*Pretul unui meniu este de 10 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: