Meniu saptamana 09 – 13 August 2010

Luni:
– Ciorba de perisoare
– Snitel parizian + Mazare sote
Marti:
– Ciorba casei
– Pulpe de pui la tava + Cartofi cu ceapa + Salata asortata
Miercuri:
– Ciorba de pui a la grec
– Fasole batuta cu carnati + Castraveti murati
Meniu de post:
– Ciorba de rosii cu orez
– Fasole batuta + Castraveti murati
Joi:
– Supa de pui cu taitei de casa
– Snitel in ceapa + Piure de cartofi + Salata de varza
Vineri:
– Ciorba de fasole verde
– Piept de pui la gratar + Orez sarbesc + Salata de rosii si
castraveti
Meniu de post:
– Ciorba de fasole verde
– Chiftelute de post + Orez sarbesc + Salata de rosii si
castraveti

*Pretul unui meniu este de 10 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: