Meniu saptamana 19 – 23 Aprilie 2010

Luni:

–         Ciorba de perisoare

–         Gulas de pui  + Castraveti murati

Marti:

–         Ciorba de zdrente

–         Aripioare de pui la tava + Orez sarbesc + Salata de varza

Miercuri:

–         Ciorba de pui a la grec

–         Chiftelute marinate + Piure de cartofi

Joi:

–         Supa de pui cu taitei de casa

–         Friptura de porc + Varza calita

Vineri:

–         Ciorba de fasole boabe cu afumatura

–         Piept de pui la gratar + Cartofi la cuptor + Salata de sfecla rosie

*Pretul unui meniu este de 10 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: