Meniu saptamana 12 – 16 Aprilie 2010

Luni:

–         Ciorba de cartofi

–         Pulpe de pui la tava + Orez sarbesc + Salata de sfecla rosie

Marti:

–         Ciorba casei

–         Varza a la Cluj

Miercuri:

–         Ciorba de fasole verde

–         Tocanita de cartofi cu carne de porc + Castraveti murati

Joi:

–         Supa de pui cu galuste

–         Piept de pui la cuptor + Mazare sote

Vineri:

–         Ciorba taraneasca de porc

–         Snitel parizian + Piure de cartofi + Salata de varza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: