Meniu saptamana 29 Martie – 02 Aprilie 2010

Luni:

–         Ciorba de cartofi

–         Snitel parizian + Mazare sote

Meniu de post:

–         Ciorba de cartofi

–         Snitel de soia + Mazare sote

Marti:

–         Ciorba casei

–         Iahnie de fsole + Carnaciori la gratar + Castraveti murati

Meniu de post:

–         Supa de zarzavat cu taitei

–         Iahnie de fsole cu soia + Castraveti murati

Miercuri:

–         Ciorba de fasole verde

–         Friptura de porc + Piure de cartofi + Salata de varza

Meniu de post:

–         Ciorba de fasole verde

–         Legume la gratar + Cartofi la cuptor + Salata de varza

Joi:

Zi Libera

Vineri:

Zi Libera

*Pretul unui meniu este de 10 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: