Meniu saptamana 22 – 26 Martie 2010

Luni:

–         Ciorba ardeleneasca de porc

–         Tochitura moldoveneasca + Mamaliguta + Castraveti murati

Marti:

–         Ciorba de galuste

–         Pulpe de pui la tava + Piure de cartofi + Salata de sfecla rosie

Miercuri:

–         Ciorba de pui a la grec

–         Tocanita de cartofi cu carne de porc + Salata de varza

Meniu de post:

–         Ciorba de orez

–         Tocanita de cartofi cu soia + Salata de varza

Joi:

–         Supa de pui cu taitei de casa

–         File de peste pane + Cartofi cu ceapa + Sos tartar

Vineri:

–         Ciorba de fasole boabe cu afumatura

–         Piept de pui la tava + Orez sarbesc + Salata de muraturi

Meniu de post:

–         Ciorba de fasole boabe

–         Chiftelute de post + Orez sarbesc + Salata de muraturi

*Pretul unui meniu este de 10 RON.Comanda minima este de 30 RON si se face cu o zi inainte sau pana la ora 9.30 a zilei in curs.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: