Meniul Zilei 22 – 26 Februarie 2010

Luni:

–         Ciorba ardeleneasca de porc

–         Papricas de pui cu galuste + Castraveti murati

Marti:

–         Ciorba de zdrente

–         Aripioare de pui la tava + Piure de cartofi + Salata de sfecla rosie

Miercuri:

–         Ciorba de perisoare

–         Carnaciori la gratar + Salata orientala

Meniu de post:

–         Ciorba de orez cu bulion

–         Dovlecel la gratar + Salata orientala

Joi:

–   Supa de pui cu taitei de casa

–   Friptura de porc + Orez sarbesc + Salata de varza

Vineri:

–         Ciorba de fasole boabe

–         Snitel parizian + Cartofi la cuptor + Salata asortata

Meniu de post:

–         Ciorba de fasole boabe

–         Snitel din soia + Cartofi la cuptor + Salata asortata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: