Meniul zilei: 15-19 februarie 2010

Luni:
– Ciorba de pui a la grec
– Varza a la Cluj

Marti:
– Ciorba casei
– Snitel parizian + Mazare sote

Miercuri:
– Ciorba de varza cu afumatura
– Iahnie de fasole cu carnati + Salata de muraturi
Meniu de post:
– Ciorba de varza
– Iahnie de fasole + Salata de muraturi

Joi:
– Supa de pui cu galuste
– Snitel in ceapa + Piure + Salata de sfecla rosie

Vineri:
– Ciorba de legume
– Piept de pui la gratar + Cartofi natur + Salata de varza
Meniu de post:
– Ciorba de legume
– Ciuperci la gratar + Cartofi natur + Salata de varza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: